Acryl Gel Dip Powder

 Kiara Sky – Dip Powder

Deze dip formule staat voor hoge kwaliteit, lange levensduur en duurzaamheid van de nagels,
geen splijten van nagels, dun, stevig en flexibel en geen vergeling of verkleuring.

Hoe werkt het Powder Polish Dip systeem?

Het systeem werkt met een speciaal samengestelde gel en activator in combinatie met zeer fijne acrylpoeders om een stevige, gekleurde, nagel te maken die weken blijft zitten.
Een goed alternatief voor Acryl/ Gelnagels of juist een aanvulling voor een Gellak variant voor klanten die meer stevigheid nodig hebben dan een alleen een Gellak op de natuurlijke nagel. Het Powder Polish Dip System kun je kiezen voor een een full colour nagel of een natuurlijke look.

Voordelen:

STERK – een veel sterkere en slijtvastere afwerking dan Gellak
GEURVRIJ – omdat het systeem een hechtmiddel in plaats van Acryl monomeren gebruikt
LICHTGEWICHT – het eindresultaat is een zeer natuurlijk lijkende, dunne nagel met alle voordelen van de sterkte van Acryl
KLEUR – levendige kleuren of gebruik transparant voor een zeer natuurlijke uitstraling
VEELZIJDIG – kan worden aangebracht op de natuurlijke nagels of korte nagel tips
SNELHEID – Een volledige set kan sneller worden aangebracht dan een Acryl set.

Gelnagels

Deze kunnen worden gebruikt voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. Bij het verstevigen wordt de gel aangebracht. Bij het verlengen wordt gebruik gemaakt van zogenaamde ‘tips’. Tips zijn kleine kunststof verlengstukjes. De gel is een stroperige substantie die alleen hard wordt onder LED of UV-licht. Het voordeel hiervan is dat de nagels nog gemodelleerd kunnen worden totdat ze onder de speciale LED of UV-lamp worden gehouden. De gel is geurvrij en (meestal) hypo allergeen. Ze zijn buigzaam en breken niet zo snel.

Acrylnagels

Net als gelnagels worden ook acrylnagels toegepast voor het verstevigen en verlengen van de natuurlijke nagels. De acryl die wordt gebruikt is een mengsel van poeder en vloeistof wat samen hecht tot een kneedbaar bolletje. Met een penseeltje wordt dit acryl bolletje in de juiste vorm geboetseerd. Door blootstelling aan de buitenlucht hardt de acryl vanzelf uit. Dankzij de stevige, sterke structuur zijn ze zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. Ze zijn wat breekbaarder dan Gelnagels maar ogen wat natuurlijker.