Shellac Gellak

Shellac-Kbsl-nails

WAT IS CND™ SHELLAC™?

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele LED/UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 5 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie SHELLAC. De polish is niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die ‘gellak’ of ‘gelpolish’ worden genoemd.

SYSTEEM

Het is een systeem dat uitsluitend is ontwikkeld om te werken met elkaar. Zo zijn de producten van CND die nodig zijn voor het aanbrengen van SHELLAC afgestemd op elkaar, wat er mede voor zorgt dat het kwalitatief een zeer hoogstaand systeem is. Om de professionele kwaliteit te waarborgen dient dan ook het gehele systeem gebruikt te worden.

VEILIG

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere LED/UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos. Het wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijdert.

Kbsl-nails-O.P.I.-Gelcolor-Hoofddorp-nagelstudio-

Gelcolor van O.P.I.

Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Je favoriete kleur blijft weken perfect glanzend zitten.

De GelColors worden in een snelle behandeling aangebracht  en bestaan uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor je kleur direct droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat je GelColor beschadigt! 

  • Lang houdende kleur met intense hoogglans
  • Blijft +/- 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel)
  • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
  • Direct droog, dus geen beschadigingen
  • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
  • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels
  • Ruime keuze uit OPI’s bestsellerkleuren
  • Wordt snel aangebracht.